Shambhala

Shambhala Multidimensional Healing

Shambhala is, evenals bijvoorbeeld Reiki, een vorm van werken met energie. Terwijl bij Reiki de aandacht vooral ligt bij de mogelijkheden tot genezen of ‘helen’, is Shambhala vooral een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren. Daarnaast zul je de energie daadwerkelijk als verschillend of anders ervaren. Je hoeft geen Reiki of andere energiecursus gedaan te hebben om ermee te beginnen. Als je al wel met energiewerk bezig bent is het een bijzonder verdiepende ervaring.

Shambhala betekent vrijheid. Bij je eigen kracht uitkomen. Ontdekken wat je echt wilt in het leven. De energie van Shambhala ga je combineren met je eigen talenten en jouw waarheden waardoor je steviger in het leven komt te staan. Dat werkt heel subtiel. Je hoeft niet uren te mediteren of oefeningen te doen. Geen jarenlange training voordat je iets kunt bereiken. Je bent namelijk al alles wat je ooit zou willen en kunnen zijn. Met behulp van Shambhala kun je daar bij komen. Het enige wat je je hoeft te realiseren is dat je zelf je eigen leven kunt bepalen.

Volgens de mythe ligt de oorsprong van Shambhala in Atlantis en leek de kennis en energie duizenden jaren geleden zo goed als verloren gegaan. De kennis is echter bewaard gebleven, en is langs bijzondere weg weer aan ons teruggegeven. Voor zover je er iets mee kunt: het wordt ook wel de energie van de Nieuwe Tijd genoemd, de energie van het ‘Watermantijdperk’ waar we inmiddels in beland zijn.
De trilling of afstemming is anders dan bijvoorbeeld Reiki, energie die veel meer hoort bij het ‘Vissentijdperk’ (heel globaal: dit tijdperk duurde van het jaar 0 tot het jaar 2000).

Er zijn vier graden van inwijding in Shambhala. Iedere graad is in een dagdeel
( 2 ŕ 3 uur, afhankelijk van je ervaring en de groepsgrootte) te leren.

De eerste graad houdt in dat je jezelf en anderen energie kunt geven waardoor balans, rust en genezing ontstaat. Dit doe je door je handen op te leggen. Het verschil met Reiki is dat het minder tijd in beslag neemt. Een behandeling hoeft maar 5 tot 10 minuten te duren, omdat Shambhala op meerdere niveaus tegelijk werkt.

De tweede graad van Shambhala staat je toe op afstand energie te sturen. Je krijgt een aantal symbolen aangereikt om dit te doen. In vergelijking tot de traditionele Reiki krijg je meer symbolen aangereikt en is de manier van versturen op afstand en het gebruiken van de symbolen eenvoudiger. Daarnaast krijg je een aantal bijzondere technieken tot je beschikking om jezelf te behandelen en te werken aan blokkades en beperkte overtuigingen die je hinderen.

De derde graad omvat meer symbolen en staat je toe te beginnen met het geven van inwijdingen in de eerste graad.

De vierde graad is de Mastergraad. Een Shambhala master ontvangt 352 symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad. Deze symbolen worden in je energieveld gezet, en ze zullen intuitief verschijnen op het moment dat je ze nodig hebt voor welk doel dan ook. Je hoeft ze dus niet allemaal te onthouden! In deze graad kun je ook inwijdingen geven voor alle vier de graden in Shambhala.

Bij elke graad ontvang je een cursusmap met uitgebreide informatie, symbolen, meditaties en tips.

Cursus afspraken zijn in overleg en maximaal 3 personen per cursus.
Interesse voor een cursus, bel of mail Erna.
Contact gegevens staan op de contact pagina.

2,393 keer een pagina op deze website bekeken! Vanaf 01-12-2007