Neuro Emotionele Integratie. (NEI®)

Baas over je eigen emoties met Nei®.


Wat is Nei®

Nei® is een systeem dat ontwikkeld is vanuit allerlei geneeswijzen en methodieken. De basis is gelegd door Scott Walker uit Amerika. De allereerste persoon die de spiertesten heeft ontwikkeld is dr.George Goodhart. Naar Nederland gebracht door Roy Martina en daarna verder ontwikkeld door Wilma Klein.

De Nei® is gericht op het opsporen van emoties die in het verleden
niet verwerkt zijn en daardoor blokkades veroorzaken in het heden.

Hoe ontdek je die negatieve emoties?
De Nei®-therapeut maakt gebruik van een spiertest of een biotensor in combinatie met specifieke vragenlijsten (protocollen). De therapeut vindt samen met u op deze wijze de belemmerende emotie en gaat vervolgens op zoek naar het allereerste begin van het ontstaan van die emotie. Dit is een spannende ontdekkingsreis en leidt tot de bewustwording van het feit waarom wij onszelf saboteren. Ook kan de therapeut bij lichamelijke klachten de onderliggende negatieve emoties vinden die het genezingsproces belemmeren.


Hoe wordt een belemmerende emotie gecorrigeerd?
Er wordt gebruik gemaakt van o.a. een speciale techniek om linker- en rechter hersenhelft te integreren. Hierdoor kan de blokkerende emotie onmiddellijk vrijkomen en worden losgelaten. De behandeling wordt meestal als plezierig ervaren. Het geeft opluchting en energie.
Een behandeling duurt vaak maar enige sessies, dus geen lange therapie.

Voor wie is Nei® ?
Nei® is zowel voor volwassenen als voor kinderen en zelfs voor het ongeboren kind.
Er is eigenlijk altijd werk aan de winkel. Wie stapt er niet steeds in oude patronen, oude valkuilen en komt niet steeds weer zichzelf tegen?
Wie heeft er een perfecte relatie?, wie heeft van tijd tot tijd niet dat er botsingen zijn in de relaties, niet alleen met een partner, maar ook in werk of in de familiekring?
Wil je ergens voor 100% voor gaan? Heb je last van dingen die in je omgeving gebeuren en trek je je dat teveel aan?
Met Nei® wordt je je bewust van je patronen, neem je je leven in eigen hand.

Ben je zwanger? Werk eraan om congruent te worden met het ouderschap, haal van tevoren de eventuele blokkades of de angst voor de bevalling weg, zodat je dit met plezier mee kan maken. Ook kunnen er bij het ongeboren kindje al blokkades zitten op het geboorteproces, ook deze kunnen met Nei® los gelaten en getransformeerd worden.

De opleiding Nei®-therapeut heb ik afgerond in april 2003 met als specialisaties:
  • Kindernei.®
  • Zwangerschapsbegeleiding.
  • Spirituele testen.


  • Voor informatie of een afspraak kunt u mailen met Mayak_reiki@hotmail.com of bellen met 036-5335830

    1,609 keer een pagina op deze website bekeken! Vanaf 01-12-2007