De Mayak Kern

De Mayak Kern is de naam van:
De praktijk voor holistische natuurgeneeswijzen en Mayak-Reiki Centrum.
Holistisch staat voor de mens zien als een eenheid. Niet alleen een lichaam of een geest. Het ene deel is onlosmakelijk verbonden aan het andere deel. In deze praktijk wordt de individuele persoon en niet de kwaal of de symptomen van de kwaal behandeld

De psychische gesteldheid van de mens wordt algemeen beoordeeld als van grote invloed op de lichamelijke gezondheid. M.a.w. zit je niet lekker in je vel, dan kan dit zich uiten in een lichamelijk ongemak.

Bijv. een langdurige bezorgdheid of angst zal de vitaliteit van de persoon uitputten. Het lichaam verliest dan de natuurlijke weerstand. Wanneer innerlijke rust en harmonie tot stand zijn gebracht, keert de eenheid van het lichaam en de geest weer terug en sluit als het ware de kringloop, waardoor de levenskracht weer vrijelijk kan stromen, ervoor zorgend dat het lichaam de kans krijgt om zichzelf op een natuurlijke manier te herstellen.

Volwaardig lid Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze van 2007 - 2017.

V.B.A.G. therapeuten voldoen aan de kwaliteits eisen voor beroepsuitoefening en opleiding vereist voor het V.B.A.G. lidmaatschap.

Wat kan de Mayak Kern o.a. bieden:

Behandelingen in de vorm van:
Neuro Emotionele Integratie (NEI ®)
Voetreflexologie
Bach Bloesem remedies
Buddhalistisch Tao´stische Behandelwijzen
Energie Behandelingen
Chi-Vitalizer behandelingen
Aqua Detox behandelingen
Hotstone behandelingen


Cursussen:
Mayak-Reiki
Kinderreiki
Shambhala Multidimensional Healing
Hotstone cursus

2,399 keer een pagina op deze website bekeken! Vanaf 01-12-2007