Hotstonemassage cursus.

Basaltstenen zijn gemodificeerde stollingsgesteenten. Zij komen voort uit vulkanische actie. Ze zijn natuurlijk gevormd door het wassen in de rivierflanken van de vulkanen en hebben daardoor hun zachte vorm. Deze stenen blijven langer warm door hun vulkanische oorsprong en geven hun minerale energie af op het lichaam.

Het woord zegt het eigelijk al, een massage met warme (basalt) stenen.

De stenen werken rustgevend, ontspannend en de warmte dringt diep door tot in de spieren en botten voor een volledige ontspanning.

Voor de massage worden er eerst warme stenen op het lichaam geplaats ter ontspanning, om vervolgens massageolie toe te voegen voor een ontspannende soepel glijdende massage.

Door de warmte die door de stenen ontstaan heeft de massage met de handen die er op volgt meer effect, waar door de spanning en afval stoffen gemakkelijker het lichaam verlaten, en je het gevoel geven dat je steviger met beide benen op de grond staat. Elke beweging met een steen komt overeen met vier handmatige strijkbeweging, dus de werking van een massage met stenen kan beduidend meer effect hebben, dan een massage zonder.

Deze massage is erg geschikt bij o.a.hoofdpijn, slechte doorbloeding, constipatie, menstruele krampen, rugpijn, stress, spierpijn, vermoeidheid en natuurlijk een fantastische ontspanning om er gewoon lekker van te genieten

De cursus duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Lunchpakketje zelf meenemen. Koffie, thee en water zijn bij het cursuspakket inbegrepen.

Tijdens de cursus leer je om zelf een hotstone massage te geven en natuurlijk zul je zelf ook een hotstone massage ontvangen. Verder leer je wat er nodig is voor een goede voorbereiding en een optimale sfeer, een gevoel van veiligheid en ontspannen contact met je client te bereiken

Je ontvangt aan het einde van de dag een certificaat en een duidelijk cursusboekje met foto’s.1,605 keer een pagina op deze website bekeken! Vanaf 01-12-2007