MAYAK-REIKI CURSUS EERSTE GRAAD

De Mayak-Reiki cursus is een gezonde complete kennis, die leidt tot ongekende resultaten waar het gaat om helen, genezen en groei! Dit is zeker niet alleen te danken aan de kennis, die in oorspronkelijke staat hersteld is, maar ook aan de complete Mayak-Reiki initiaties. De initiaties maken het de cursist mogelijk om kosmische energie te ontvangen en te gebruiken om zichzelf en anderen te kunnen helen

Bij het Mayak Healingssysteem worden, tijdens de initiaties, alle grote chakra's geopend, maar een belangrijke energiebaan die vanaf de kruinchakra tot aan de wortelchakra loopt genaamd de "Koningsbaan", blijft gesloten. Bij het Reiki Healingssysteem wordt tijdens de initiatie juist deze "Koningsbaan" geopend en blijven de chakra's gesloten. Bij het Mayak-Reiki systeem worden én alle grote chakra's én de "Koningsbaan" geopend.

De mensen, die deze cursus hebben gedaan spreken over het sterkste healingssysteem dat zij kennen. Tijdens de cursus cursus, zo heeft de praktijk bewezen, genezen zieken van hun kwalen, ervaren de cursisten een doorstroming van energie, die hun ongekend was. Ook het behandelen van zieken na de cursus geeft verbluffende resultaten ! Onze mening is dan ook: "Noch de kracht van het Mayak Healingssysteem, noch de kracht van het Reiki Healingssysteem is zo groot, zo krachtig en zo compleet, als de kracht, de doorstroming en de kracht van behandelen die men ervaart na een cursus Mayak-Reiki !

Iemand die Mayak-Reiki heeft gedaan, kan heel veel voor zichzelf en anderen betekenen. Wanneer iemand zichzelf en anderen wil leren helen, dan is Mayak-Reiki de cursus bij uitstek ! Niet alleen het genezen of helen van jezelf of van anderen speelt een belangrijke rol, ook de innerlijke rust en de zekerheid die men ervaart na de cursus. De blijheid, het energieker voelen, het completer voelen na een cursus Mayak-Reiki Eerste Graad zijn 'Normale' zaken !

Wat biedt een Eerste Graads cursus nog meer:

 • De Cursus is verspreid over 3 dagdelen, waarbij u 3 initiaties Mayak-Reiki ondergaat.
 • Door de initiaties geeft u 2 verschillende kosmische energiën door, die u leert gebruiken voor uzelf en anderen.

 • U leert 5 behandelwijzen.

 • U leert werken en combineren met 4 authentieke symbolen.

 • U leert helen op afstand.

 • Op de laatste cursusdag ontvangt u een werkboek en een certificaat
  Mayak-Reiki Eerste Graad.


 • Na de Eerste Graads cursus, bestaat de mogelijkheid om verder spiritueel te ontwikkelen en te groeien. Dit kan door het volgen van thema's Het Mayak-Reiki Healingssysteem kent namelijk 1236 authentieke symbolen en al deze symbolen zijn even werkzaam. Tijdens ieder thema wordt een aantal van deze symbolen behandeld en wordt er geleerd hoe deze symbolen in het dagelijks leven toe te passen om hiermee uzelf en anderen te helpen

  2,397 keer een pagina op deze website bekeken! Vanaf 01-12-2007