Aqua Detox

Aqua detox is een comfortabele, veilige en snelle manier om je lichaam te ontslakken. Slakken zijn afvalstoffen.

Door het gebruik van Aqua-detox verdwijnen vaak na enkele behandelingen klachten zoals vermoeidheid, stress, futloosheid, gewrichtsklachten, hoofdpijnen en huidproblemen. Tevens leidt dit tot een verbeterde bloedsomloop in de voeten en benen, wat vaak het vermoeidheidsgevoel in de benen wegneemt.

Het Aqua detox systeem is een goed en comfortabel alternatief voor ontslakken middels het zweten in de sauna, het volgen van strenge diëten of het drinken van sapkuren!

De behandeling bestaat uit een 30-minuten durend voetenbad welke gevuld is met water op lichaamstemperatuur. In het bad wordt een katalysator geplaatst en er worden zouten toegevoegd aan het water. Na enige tijd kleurt het water door de afvalstoffen die loskomen uit het lichaam.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Vaak is het zo dat er meerdere behandelingen nodig zijn om alle slakken, die zich in de jaren hebben opgehoopt, uit het lichaam te verwijderen. Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat behaald wordt bij 8 behandelingen, bijv. in de vorm van een ‘ontslakkingskuur’. Aan te raden is rond de 2 behandelingen per week, met minimaal een dag tussen de behandelingen. Echter zullen sommige mensen hun voordeel halen uit enkele behandelingen, terwijl anderen meer dan 10 behandelingen moeten ondergaan om resultaat te behalen. De resultaten zijn specifiek voor elk persoon.2,398 keer een pagina op deze website bekeken! Vanaf 01-12-2007